Tuesday, 1 November 2016

Lipstik BBIA dari Korea memang best!


Assalamualaikum..

Arini nak story kisah lipstik best..
memang best..

LIPSTIK BBIA dari KOREA



















Nak jugak cecantik ala kpop kannn..hihi..
Lipstik ni matte..
tapi smooth, tak keringkan bibir, tak melekit dan yang penting tahan lama..
aku dah makan n minum pun masih melekat lipstik tu..
xmelekat kat gelas jugak..
pendek kata memang best lah..
sebab bibir aku jenis kering..tak semua lipstik matte sesuai ngan aku..
aku juga xsuka matte yang jenis melekit..tak suka sangat!
tapi BBIA ni aku suka sebab ko tak terasa pakai lipstik pun tau!


~ Lipstik aku pilih ni code color  #7



~ No filter ye..ni dah lepas lunch tau..


















jom cuba sesama..
jom cecantik sesama..
jom kpop sesama..hahaha

aku selalu terjah ig ni tau..suka tengok lipstik cecantik :)
bbia_tykhra

#akupakaiakutakjual
#bendabaikharusdikongsi

3 comments: