Wednesday, 6 August 2014

Ramadhan Terakhir


Tajuk cam sedih je kan..
Tidaklah sedih benor nye..
happy ending k!
kisahnya aku cuma nak gitau..
Ramadhan terakhir tahun ni..
kira hari last pose lah ek..
kami satu family yang xberapa nak besor ni..
berbuka puasa ramai-ramai..
kat tepi pantai..
ala-ala piknik gitu..
nasi kuih muih kami beli kat bazar..
cuma bawak pinggan mangkuk gelas sudu jelah dari umah..
lagipun rumah nenek aku ngan pantai tidaklah jauh mana..
siyes ramai giler umat Allah berbuka puasa tepi pantai ni..
yang candle light dinner pun ada..
yang berbuka ditemani kegelapan n nyamuk pun ada..
yang berkejaran sebab anak nak main air pun ada..aku lerrr tuu!hehhee
xkisahlah kan..

yang penting happy ending kami satu family d Ramadhan terakhir..
esok nya dah nak raya kan...

sape lah yg ambik pic blurrr ni..huhuhu..

(*__^)

1 comment:

  1. fuuuh..bestnya....buka puasa kat tepi pantai...xpernah lagi merasa buka puasa kat tepi pantai...heheh

    ReplyDelete