Wednesday, 12 December 2012

i love shopping!


Entah kenapa lately aku memang giler sesangat menyopping!
pantang jumpa yg berkenan mesti nak beli..
baju lah kasut lah beg lah kain pasang lah tudung lah bla bla bla...
dan xterkecuali brg2 baby..
dats y aku xleh letak duit bebanyak kat my CIMB (cam byk giler je ada duit..haha)
coz kat situ aku ada akaun CIMB Click..
kalau ada duit memang click2 je keje aku..
online shopping dihujung jari anda! hehehe..
oh peniaga2 sekalian! 
tolong jangan kelabu asap kan mata aku dengan barang2 jualan anda yg cantik2 itu..hehe
sesungguhnya aku sgt meroyan shopping sekarang ni..
TIDAKKK!

Dulu time preggy..
nafsu menyopping memang zero r..
siap kat XNAK lagi bila hubby aku nk belanja..
good wife laki aku kata..hehe
but now!
my hubby hanya mampu geleng kepala je...
not good wife yet dear???hahaha..:p
nasiblah aku guna duit sendiri..
so xdelah hubby aku bising sgt..hehe..
(semalam dah belikan baju baru utk hubby aku..no rasuah k! hehe)
:
:
:
:
eh! bila gaji bulan ni nak masuk ek??

(*__^)


4 comments:

  1. I giler soping baju baby..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! baju baby mmg satu kewajipan..hehe..

      Delete
  2. aku pun giler gak shopping, tapi window shopping lar...hehe...nasib baik kad maybank2u aku tak aktif...bahaya!

    ReplyDelete
  3. jgn wei klu bank yg leh klik2 di hujung jari ni..bahaya..haahha..
    aku br pas beli bju baby lg..hehe

    ReplyDelete