Monday, 29 July 2013

Persiapan raya


Kali ni agak excited jugak lah nak beraya..
tahun lepas kan xberaya mana sbb dah sarat..
hubby aku plak keje di pagi raya..
tahun ni lagi meriah dengan kehadiran si yaya tomei aku ni..
kali ni plak turn raya umah mertua di sibu..

persiapan raya biasa-biasa aje..
baju raya si yaya lah yang banyak nye..
tok abah dia kasi lagi..
kebanyakkan aku beli jeans n tshirt je..
dress ada satu je..
sebab yaya ni jenis xsuka pakai dress aku nengok..
kasut beli sepasang tp terbesar la plak..so simpan je..
pakai je kasut lama yg ada..

mak pak nya?hehhee..
adalah 2,3 pasang baju kurung..
baju melayu laki aku sepasang dh siap jahit..
tambah sepasang agi bos dia kasi..rezeki..
handbag raya laki aku hadiahkan..rezeki agiii..
selipar raya pun laki aku hadiahkan...syukurrrr..hehe
 Alhamdulillah..

tema kami tahun ni PURPLE k!

sok aku dah start cuti..
2 minggu k aku cuti..
nasib lepas..hehe..
1/8 aku dh bertolak ke KL..
2/8 pagi aku dah terbang ke sibu..
 hope yaya oklah nanti..risau..

ni muka sailormoon mama yang nak beraya tu..hihi

suka wat mulut cebek gitu..

selamat hari raya uollls!
mesti rindu kat korang nanti..
(^__*)


4 comments:

  1. wahhhh..jauh yaya beraya...hehe..mamanya pun cuti lamenye.....best2..:)

    ReplyDelete
  2. Nak je umi QI tium2 mulut cebek tuh yaya...hehehhehe omey sungguh anak dara sorang nih...meh sini umi Qi nk dukung hehehhe

    ReplyDelete