Thursday, 26 September 2013

Persiapan birthday yaya


Pening oooo...
ni baru sambut birthday..
belum anak nak kawin lagi..
hati ni rasa xtenang je selagi majlis xselesai..
neves pun ada..
padahal aku plan majlis simple-simple je pun..
kebanyakkan nya aku diy n deko sendiri je..
menu pun yang mudah-mudah je..
aku n mak aku yang masak ko..
cupcake pun aku akan buat sendiri..
gigih tak maknya ni?? hehhe..
risau jugak benornya..
takut xnyempat..

Setakat ni untuk diy segala benda tu aku dah siapkan..
cuma tunggu untuk deko-deko je nanti..
insyaAllah malam jumaat kan aku start wat..
barang basah utk hidangan pun malam ni baru nak beli..
coklat, wafer, jelly bagai tu semua aku dah beli aritu..
goodies pun dah setel..
dress si yaya aku lum cari lagi, alamakk! 
dushhh! tumbuk muka sendiri..
camne leh lupa ni..

tema birthday yaya : hello kitty tau..
 ala..xde lah tema mana pun..
cari je mende yang ada muka hello kitty dah r kan..
 

ni semua aku print gunting tampal sendiri.. 
curi waktu free kat ofis..kantooii!hehe..

 
ni plak kasut n hairclip si yaya..
hairclip tu xtau nak pilih yg mana..
so dua-dua aku rembat..haha..
kata tema hello kitty..
so semua mende haruslah ada iras hello kitty kannn..haha..

berdoa sangat agar Allah permudahkan segalanya..
berkorban demi anak tercinta..
birthday setahun sekali je kan..hehe..

sesape yang berkesempatan n dekat-dekat ngan temerloh tu..
jemput-jemput lah singgah umah aku yang xseberapa ni ye..
jangan malu jangan segan tau!

(*__^)
 

7 comments:

  1. gud luck mek..semoga semuanya berjalan seperti yg dirancang. Malah lebih baik n meriah..hihuu..
    Aku feveret tul pink2 ni..ntah cane lili boleh biru lak..my least fav colour..
    Papepun lega dah selesai..yang penting..kita enjoy!! Hehe

    ReplyDelete
  2. Lahaiii.omeinya tema hello kitty.moga lancar semuanya.mau xtido mlm ni.hhhehe

    ReplyDelete
  3. Rajin mama dia diy segala...
    haha. Mmg panic kan... semoga lancar2 belaka..mesti meriah mcm nk raya mlm ni..

    ReplyDelete
  4. wow bestnya~

    rajin sguh mama yay nie diy yer..mama yaya yg nie mals nak diy sume tempah sje tp ada azam taon dpn insyallah nak diy sdri sume smpla ke makann..hihi

    ala lau dekat bole jer pergi nie kat temerloh..huhu

    ReplyDelete
  5. cutenya la...belum tengok yaya pakai theme hello kity lagi..mesti lg cute....duuh..sayangnye xdpt pegi..huhu..

    ReplyDelete
  6. comelnye tema hello kitty..mama kretip..comel2 deco nye..ee kalau dekat ni tingin auntie nak dtg tau yaya..

    ReplyDelete
  7. semoga semuanya berjalan dengan lancar..

    ReplyDelete