Monday, 12 November 2012

Bila 1st time Safiyya naik flight..


Hye! i'm Safiyya again..
Saya just nak story2 pasal pengalaman sy naik flight..
sy naik flight sebab nak blk umah nenek n atuk sy kat Sibu..
nak jmp Pak Ngah Bad, Mak Su Sydah n sedara mara belah papa..
pastu nak cukur jambul sy gak..
kesian sy xde rambut lah pasni..
xcomey dah..huhu.

Mama n papa sy risau sangat takut sy menangis dlm flight..
tapi sy baik je coz sy dah janji ngan mama xnak nakal2..
kan mama??
best tau duk dlm flight..sejuk je..
sbb tu sy tido xnak celik2..haha
kesian mama kena pangku sy yang berat ni..
sampai lenguh2 tangan dia..
last2 mama letak je sy atas tray tempat letak makanan belakang seat tu..
padan muka sy..hahaha
tapi sy lagi selesa tau! :)
ramai yg tegur sy comey..
pramugari siap bagi sy gift lagi..toce2!

Bila sampai Airport Sibu je sy sedar..
pastu mama tukar pampers sy coz sy xselesa dah..
bila keluar je sy terus nampak nenek..
dia dukung saya sampai kat umah..
Alhamdulillah finally sy dah kenal Sibu..
tempat kelahiran papa sy..

oklah sy mau tido dulu..
bye bye bye..
Zzzzzzzzz...

sy atas pangkuan oyang

muka sy nak tido dlm flight

KLIA

ni lah papa sy yg hensem tu..hehe

 (*___^)

 

5 comments:

  1. Replies
    1. Famili kmk diam kat sibu jaya..tp kmk kat jb la..hehe..

      Delete
  2. hello yaya~welcome to sarawak ;) nape tak singgah kuching...huhu
    ..eh mcm ada yg kurang la..mana gmbr mama yaya yg comei tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kch jauh lah yunk..best nye klu dpt jmp kan..mama yaya tukang amek pic je..hehe

      Delete