Tuesday, 29 January 2013

Kain pasang murah-murah


Excited nak balik kampung weekend ni..
sebab?
nak p anta kain pasang yang orang kampung orderkan..
since my friend ada buka kedai kain pasang..
so aku leh dapatkan harga yang murah untuk korang..
untuk aku je tau dia bagi murah..sbb aku bff dia..haha..
skang kan famous kain yang jenis-jenis digital ni..
ala corak yang macam sutera tuuu..
cantik tau!
aku dah berjaya rembat dua..
laki aku belanje..hehehe..
kalau berminat leh r email aku..

syamimie_86@yahoo.com

ni contoh kain corak-corak digital ni..
yang ni bakal dihantar ke Terengganu dah..

RM 50 je..

(^_*)

5 comments:

  1. Replies
    1. ee nak design yg cmne ek? bunga ros ke tulip?

      Delete
  2. Replies
    1. sorry wat mse semua kain dah sold out..
      insyaallah nanti sy akan update new kain dlm mse terdekat..:)

      Delete
  3. ok,tksh..dh upload bgtau yer.

    ReplyDelete